Category Archives: Meditatii

CUBULUI LUI METATRON

 CUBULUI LUI METATRON.

Cubul lui Metratron reprezintă schema conştiinţei noastre şi reţeaua Universului nostru. Este Matricea care conţine totul, este magia şi alchimia şi manifestarea gândului adus în lumea fizică.

Cubul lui Metatron conţine toate modelele geometrice cunoscute în domeniul ştiinţei. Observaţi că există 12 cercuri care gravitează în jurul un cerc. Acest lucru se referă cu siguranţă la Iisus, cei 12 apostoli care gravitează în jurul lui Cristos în centru. De asemenea, vom vedea steaua lui David.

Cubul lui Metatron reprezintă nu numai Duhul Sfânt, ci reprezintă, de asemenea merkaba, de asemenea. Steaua lui David este simbolul pentru Israel, dar este, de asemenea, poarta de acces către Ţara Făgăduinţei, poarta prin care se poate ajunge într-o dimensiune mai mare. Cubul lui Metatron este o reprezentare vizuală a lui Hristos şi a Duhului Sfânt, care este lumina masculină şi feminină sunetul care vine de la Dumnezeu şi cuprinde toate elementele (apă, foc, pământ, eter, aer).

Metatron lucrează cu o formă geometrică făcută din lumină şi numită „Cubul lui Metatronˮ, pe care el o foloseşte pentru a curăţa interiorul corpului celui care cere asta. Veţi lucra cu Metatron pentru a vă curăţa chakrele, pentru a vă ajuta să vă ridicaţi nivelul energetic, să vă menţineţi pozitive starea de spirit şi viziunea asupra lumii, pentru a vă trezi pe mai departe capacităţile psihice.

Într-un loc liniştit şi ferit, rostiţi mental: „Arhanghele Metatron, te chem acum. Te rog, desfăşoară-ţi Cubul tău sacru. Îmi deschid acum chakra coroană din creştetul capului şi îngădui intrarea, pe acolo, a cubului tău care se învârteşte în jurul axei sale

Inspiraţi şi expiraţi profund, cu ochii închişi, în timp ce Cubul lui Metatron vă va curăţa toate toxinele, energiile joase sau rămăşiţele provenite din chakre. Veţi simţi, mai mult ca sigur, o schimbare în presiunea aerului, zvâcnituri în corp şi alte senzaţii, în timp ce are loc curăţarea. Acest lucru este normal şi este un semnal pozitiv că are loc eliberarea.

Puteţi face această curăţare, cu ajutorul lui Metatron, cât de des doriţi.

variantă

„Arhanghel Metatron te rog Acum, să îmi trimiţi şi mie cubul Tău,
în interiorul trupului meu, pentru a-mi purifica toate chakrele,şi toate celulele corpului meu Acum şi Aici ! Şi mulţumesc!ˮ

La început se face invocarea de 3 ori, apoi ajunge o singură dată.
Prin intenţie invităm Cubul să intre în noi. Îi cerem să declanşeze purificarea chakrelor şi a tuturor celulelor corpurilor noastre. Această intenţie se face prin simpla respiraţie.

Cubul pătrunde prin Sahasrara în corp şi aspiră tot ce este negativ în noi. Îl lăsăm să lucreze cât vrem. Se retrage tot la intenţia noastră. El va aştepta să-l chemăm din nou.

Este foarte eficace într-o curăţare uşoară, rapidă şi puternică. El vă face mult mai inteligenţi.

El coboară mai întâi în chakra coroanei şi o curăţă puternic. Apoi el coboară în jos, până la ultima chakra secundară (şi avem 540 chakre secundare, în diverse zone pe corpul fizic). În final, urcă de jos în sus şi lucrează intens pe celule. Dacă îl lăsăm mai mult timp, el va face traseul de jos în sus şi de sus în jos de mai multe ori, pentru o purificare mai profundă. Apoi, el urcă şi se instalează în chakra coroanei, de unde va lucra precum un aspirator. Creierul va fi foarte purificat, datorită acţiunii asupra lui.

Chakrele sunt curăţate de zgură şi îşi vor reveni la funcţionarea lor corectă, pentru a menţine în trup, bună funcţionare, corectă, pentru a menţine trupul vostru în bună funcţionare, dar şi a sufletului vostru de asemenea. Cine doreşte să se folosească de el şi să avanseze mult mai repede spiritual şi să ajungă pe trepte spirituale mult mai înalte, va reuşi acest lucru datorită unei purificări serioase, profunde şi rapide.

Celor care îl folosesc, le va fi mult mai uşor, în corpul lor fizic, pentru că energiile negative, pe care Cubul le-a extras, l-au făcut să devină mult mai uşor.

Cubul aduce o energie pură, din dimensiunile înalte, o energie rece (pe care o veţi simţi bine pe tălpi şi laba piciorului) şi nu intră decât în inimile deschise. Este o energie fină, delicată şi mătăsoasă.

De aceea, este bine să-i daţi acordul, dacă doriţi să lucraţi cu Cubul şi simţiţi acest lucru. Urmarea, o veţi simţi în inima voastră şi această va fi una benefică.

Cubul se învârte în sens orar și folosește forța centrifugă pentru a împinge afară reziduurile energie nedorite.

Conectare cu Sinele Superior

Fiecare dintre noi este conectat cu Divinul.  Sinele nostru Superior depaseste cu mult intelegerea pe care o avem noi , prin mintea noastra constienta. Aceasta este puterea pe care au accesat-o toate geniile si toti invatatii din istorie. Deasemenea, este si locul in care se produc miracolele si toata magia din viata noastra. Iata in continuare sapte pasi pentru a ajunge sa va contactati Sinele Superior.
healing-hand-of-God
1. Credinta si Asteptarea:
Transformati-va modul de a vedea lumea! Primul pas este SA CREZI ca ai un Sine Superior cu care sa poti stabili o comunicare! Apoi, in fiecare zi sa te astepti ca aceasta comunicare sa se imbunatateasca, pe masura ce tu te concentrezi cu sarguinta pe dezvoltarea interioara. Fara aceste doua cerinte esentiale, este greu sa obtii ceva in viata, chiar si la nivel fizic. Pentru cresterea interioara, aceste doua calitati sunt de baza. Asa ca stabileste-ti ca SCOP sa reusesti sa-ti contactezi Sinele Inalt , revino asupra acestui scop zilnic si mentine-ti dorinta cu hotarare pana cand succesul e de partea ta .
Suntem crescuti initial cu o perspectiva materialista asupra lumii care neglijeaza rolul Spiritului. Pentru a stabili o legatura stransa cu taramurile spirituale e nevoie ca intreaga noastra fiinta – constienta si subconstienta – sa fie adecvata SCOPului nostru. In orice activitate majora trebuie sa stabiliti intai regulile jocului si modul in care se va juca. La fel este si cu contactarea Sinelui Superior. De aceea cautati scrieri sauinv ataturi care sa va extinda intelegerea Universului ca fiind in mod fundamental un taram al Constiintei si al Mintii.
2. Singuratate si Meditatie
In mod regulat faceti-va timp pentru voi, cand sa fiti complet singuri. De preferat intr-un loc linistit. Doar stati in liniste, fara niciun fel de asteptari. Nu faceti NIMIC. Va veti simti destul de neconfortabil si de ciudat, la inceput . Insistati,. Dati timp si loc pentru ca vocea interioara sa se poata face auzita. Si o veti auzi ori in timpul acela de tacere , ori mai tarziu, in cursul zilei. Un moment de sincronicitate se va produce; cineva va va spune exact ce aveti nevoie sa auzi sau veti avea o revelatie fulgeratoare. Toate geniile din istorie si-au gasit timp sa stea singuri, in liniste absoluta. Si tu ar trebui sa o faci. In timpul meditatiei lucrati ca sa va disciplinati mintea si sa reduceti la tacere sporovaiala permanenta care intervine in mod constant. Creati un vas pur pe care sa il umple Sinele Superior. Urmariea propriei respiratii este o disciplina de meditatie excelenta, la fel ca si concentrarea asupra flacarii unei lumanari. Sau puteti vizualiza o minge de lumina aurie in plexul solar care va inunda int regul trup cu energie si vindecare. Sunt multe practici pe care le puteti studia si folosi
3. Jurnalul
Tineti un jurnal cu trairile, emotiile, visele si intuiile pe care le aveti zilnic. Asta va v-a ajuta sa intrati in contact mai strans cu profunzimile intuitiei interioare. Aici puteti sa puneti intrebari Sinelui Superior si apoi sa notati orice raspuns sau intuitie primiti. Daca faceti lucrul acesta cu regularitate , avand credinta si asteptari pozitive, veti primi cu siguranta raspunsurile de care aveti nevoie.
4. Dialogul interior
Purtati un dialog interior cu Sinele Superior. Pentru urmatoarele 40 de zile, hotarati-va sa fiti in legatura cu acesta pe parcursul intregii zile. Spuneti-i : “ Stiu ca esti acolo si as vrea sa te cunosc si sa iti acord atentia cuvenita. Te rog, incepe sa imi vorbesti si ghideaza-mi viata”. Nu va ingrijorati ca la inceput dialogul se va desfasura doar intr-un singur sens. Amintiti-va ca nu ati mai comunicat de decenii! Are sa va ia un pic de timp sa indepartati panzele de paianjen ! Continuati cu acest dialog interior ca si cand ati vorbi unui prieten: palavragind, punand intrebari, impartasindu- va sperantele si apoi incepeti sa ascultati raspunsurile. Vor veni, fiti siguri!
brain-rays
5. Lectiile de viata
Priviti viata ca pe o scoala a misterelor. Credeti ca intreaga voastra existenta – evenimentele, situatiile si oamenii – au fost structurate CU PRECIZIE pentru a va invata exact ceea ce trebuie sa stiti in acest moment. Abordati viata ca si cand intreaga creatie conspira pentru a va face bine voua! Ori de cate ori se intampla ceva in viata voastra, de bine sau de rau, intrebati-va care e lectia de invatat de aici. Chiar si personajele si situatiile mai neplacute au fost in mod deliberat puse in calea voastra ca o provocare care sa va ajute sa va dezvoltati. Cand incepeti sa vedeti viata ca pe o piesa in care voi jucati rolul principal, atunci si rolul Sinelui Superior va deveni din ce in ce mai evident in viata voastra. Notati-va descoperirile in jurnal.
6. Visele
Asteptati-va ca Sinele Superior sa va vorbeasca in vise. Inainte de a merge la culcare, faceti cateva miscari de gimnastica: intinderi, aplecari… ca sa va relaxati total corpul. Puneti Sinelui Superior o intrebare si asteptati-va sa primiti raspunsHealing-Zone-Mind-Detox-Methodul in vis. Cand va treziti, amintiti-va tot ce puteti din visele voastre si scrieti in jurnal. Daca nu aveti abilitatea de a va aminti visele, a o capata necesita ceva timp si perseverenta. Cu toate acestea, cu rabdare, veti incep e sa va amintiti visele SI sa primiti raspunsurile de la Sinele Superior.
7. Constientizarea/ Atentia
Concentrati- va din ce in ce mai mult pe clipa prezenta, pe ACUM. Cand mancati, fiti constienti de ce mancati. Singurul moment real este cel de acum – trecutul e pentru vecie dus, iar viitorul nu a venit inca. De aceea, lucrati pentru a va curata mintea de griji, iluzii si extrapolari. Alungati forfota mentala si creati spatiu pentru a fi umplut de Sinele Superior.
Rabdarea este catalizatorul progresului! Amintiti-va ca se poate sa va fi petrecut intreaga viata complet separat de Sinele Superior. De aceea va va lua ceva timp sa invatati cum sa restabiliti legatura. Orice lucru important, care merita a fi facut, necesita timp si antrenament. Fiti vigilenti si practicati cei sapte pasi zilnic si veti primi raspunsurile de care aveti nevoie. Nu uitati: Sinele Superior vrea sa fie in contact permanent cu voi. De fapt, chiar si numai a vorbi de el ca de ceva diferit de voi, este un lucru contradictoriu. Sinele Superior, de fapt, sunteti voi ! Voi cei adevarati .
Asa ca, luati legatura cu VOI!
Mooji

Meditatia Focului Violet -Argintiu

Imagini pentru foc violet argintiu

Eu sunt Germain, ctiitorul flacarii violete, sau flacarii violete cu o dimensiune adaugata si anume dimensiunea flacarii violet argintie. Pentru ca timpurile sunt în schimbare si vibratiile se accelereaza, a trebuit sa adaugam si alte culori ca sa le acompanieze pe cele pe care deja le folosesti. Vibratiile crescânde anunta schimbarea timpurilor asa ca avem nevoie de remedii si metode diferite, asa cum este flacara violet argintie. Sunt multe lucruri pe care sa le faci cu aceasta printre care, s-o folosesti pentru a arde sau consuma toate sentimentele negative si emotiile tale, doar trimite lucrurile, sentimentele sau gândurile care te necajesc, trimitele în flacara violet argintie.
Când simti ca gândurile tale se desfasoara într-o directie diferita si ca întrerup curgerea de energie hristica în trupul tau fizic; când îti dai seama, ce sunt aceste gânduri îti va veni mult mai usor sa le stapânesti prin simpla depozitare a lor în flacara violet argintie. Sunt de asemenea Mantre pe care le poti folosi. Bineînteles ca la mantrele cu flacara violeta poti adauga particica argintie. Dar cea mai folositoare si usor de rostit este urmatoarea:
„EU SUNT O FIINTA DE FOC VIOLET ARGINTIE SI EU SUNT PURITATEA PE CARE DUMNEZEU O DORESTE”.
Va dau aceasta mantra s-o folositi în viata voastra de zi cu zi din mai multe motive, unul este pentru efectul ei purificator, ai putea spune ca mantrele cu flacara violet argintie sunt antiseptice spirituale. Inundati-va constiintele, mintile si trupurile fizice cu acest antiseptic spiritual si veti deveni curati. Daca recitati aceasta mantra dimineata când sunteti în baie sau stând pe toaleta va veti da seama ca aceasta aduce culoarea violet argintie si energia violet argintie în spatiul în care va desfasurati viata, în casa voastra având un efect de ridicare a vibratiilor mediului înconjurator.
V-as sugera sa va însusiti acest sistem al recitarii mantrei ca si cum ai înmâna margelele rozariului (mataniile) sau rostirea unui numar fix de mantre în fiecare zi. Daca te angajezi sa rostesti aceasta mantra zi dupa zi va merita efortul.     Folositi mantra în viata de zi cu zi, recitati-o de câteva zeci de ori în fiecare zi si veti observa ca totul începe sa devina violet argintiu. Vibratia culorii va intra în peretii casei, în caroseria masinii, în metalul bijuteriilor, în sistemul tau energetic atât fizic cât si spiritual. Vei începe sa stralucesti violet argintiu.
Putem sa recitam de mai multe ori mantra pentru a-i simti vibratia: „EU SUNT O FIINTA DE FOC VIOLET ARGINTIE SI EU SUNT PURITATEA PE CARE DUMNEZEU O DORESTE” – spui de 3-4 ori, 5….( spui odata cu studentul). Este bine sa pui accentul pe „eu sunt”, care este cea mai importanta parte a mantrei. Cea mai importanta parte a procesului de ascensiune este sa va dati seama ca voi sunteti prezenta „Eu sunt” (aspectul divinitatii – Sinele Superior). Este bine sa pui accentul pe „EU SUNT”. Folositi aceasta mantra în vietile voastre de zi cu zi. Nu este nevoie sa petreceti foarte mult timp cu ea, nu este nevoie sa o rostiti ore în sir.
Folositi-o ocazional si lasati-o sa curga în constiinta voastra. Da voie vocii tale sa rosteasca mantra, este mult mai bine sa fie rostita cu voce tare si cu intentie. Pentru ca atunci când ti-o spui tie însuti are efect doar asupra trupului tau fizic si asupra celor 4 trupuri spirituale care formeaza corpul spiritual, dar nu vei obtine un efect asupra mediului înconjurator. Daca ai sti cât de mult serviciu poti aduce creatiei numai prin rostirea mantrelor cu voce tare, pentru ca cel mai important efect al mantrei este vibratia. Prin rostirea cu voce tare a mantrelor vei influenta tot ce te înconjoara. Când întâlnesti situatia în care ai nevoie de protectie, foloseste coloana (stâlp) al Arhanghelului Mihail de lumina si foloseste de asemenea mantra cu flacara violet argintie pentru ca te va ajuta sa ridici vibratiile energiilor din spatiul înconjurator.
Repet din nou, puteti sa folositi aceasta mantra prin rostire cu voce tare sau veti putea medita cu ea si ea va va concentra mintea asupra meditatiei si apoi, meditati cu flacara violeta argintie. Am cu mine acum câteva ajutoare care ma vor ajuta sa plantez vibratia si energia flacarii violet argintie în locul în care ne desfasuram activitatea. Acum dupa ce am rostit de cîteva ori cu voce tare mantra, multi dintre voi vor începe sa vada cum energia violet argintie se ridica din ce în ce mai mult.
Luati-va ceva timp sa gânditi aceasta mantra împamântati-o în trupurile voastre si în constiinta voastra si îmbaiati-va în vibratiile ei minunate. La acest moment toti participantii trebuie sa simta o ridicare a vibratiilor în trupurile lor fizice. Din nou va repet folositi aceasta mantra în viata de zi cu zi, folositi-o ca sa anihilati situatiile neplacute din viata voastra. Puteti deasemenea sa lasati flacara violeta în urma voastra în toate locurile unde mergeti. Puteti coborâ acest foc din cer si sa-l instalati în diferite locuri ca de exemplu: strazile orasului vostru, locuinte, puncte energetice ale pamântului. O data plantate flacarile violet argintii vor ajuta la purificarea nu numai a oamenilor ci si a animalelor si a pasarilor. Lucrati dupa aceste instructiuni. Va iubim.
https://lupulalb.wordpress.com/category/meditatiimantremudre/meditatii-text/

Meditatia de aliniere cu Maestrii Ascendenti ai Pleiadelor

Aceasta este o meditatie de autoinitiere in misterele marilor maestri ascendenti cu care se lucreaza in toate sistemele Karuna. Recomandam sa faceti aceasta meditatie cel putin o data pe an pentru a beneficia la maxim de efectele ei benefice.
Incepem prin a ne relaxa cat mai profund.
Cu fiecare inspiratie aduceti in corpul vostru lumina prin crestetul capului si cu fiecare expiratie eliminati prin centrul talpilor toate rezidurile energetice catre centrul pamantului. Deveniti din ce in ce mai relaxati si din ce in ce mai focalizati catre lumea voatra interioara.
Inspirati …aduceti lumina prin crestetul capului.
Expirati…eliminati rezidurile prin centrul talpilor in pamant.
Inspirati!
Expirati!
    Ne aflam cu totii aici pentru a profita la maxim de alinierea cosmica dintre Mama Pamant, Soare si stelele Pleiadelor, din care tasneste energia binefacatoare si binecuvantarile Marilor Maestri Ascendenti. Aceasta aliniere este foarte rara si acum avem ocazia sa ne aliniem si noi cu aceste energii de o frecventa si vibratie extraordinar de mare. Este foarte important sa fiti cat mai relaxati si cat mai receptivi, sa simtiti toate aceste daruri si sa multumiti pentru ele. Aceasta meditatie va ofera daruri pe care le pastrati etern, va ofera o conexiune unica cu Marii Maestrii Ascendenti pe care o puteti invoca de cate ori aveti nevoie. Intuitia fiecaruia dintre voi devine mai puternica cu fiecare secunda petrecuta in aceasta meditatie.
Va rog sa va directionati atentia catre zona aflata la mijlocul distantei dintre sprancene, frecvent asociata cu chakra celui de-al treilea ochi. Pur si simplu focalizati-va toata atentia in aceatsa zona. Transformati mental aceasta zona intr-un ochi care se deschide, el avand un rol de receptionare al energiilor cosmice de frecventa si vibratie inalta. Deschideti-va acesta zona, deschideti-va cel de-al treilea ochi. Puteti vizualiza sau constientiza ca in aceasta zona apare o pleoapa pe care o deschideti cu puterea mintii si obeservati ca deschiderea ei face loc unui ochi de o frumusete extraordinara. Este ochiul celest cu ajutorul caruia puteti vedea dincolo de valul lumesc. Imaginati-va ca priviti cu acest al treilea ochi inspre cer, direct catre Soare si ca, pe masura ce priviti acest astru, el devine din ce in ce mai transparent, astfel ca privirea voastra poate patrunde dincolo de el cu usurinta. Priviti prin Soare, patrundeti cu privirea interioara tot volumul solar si vedeti dincolo de acesta. Privind drept inainte puteti vedea cerul instelat, in mijlocul caruia se afla o mica pata difuza de culare albastra. Este aliniata direct cu centrul solar si va este foarte usor sa o observati. Aveti cu totii intentia sa mariti imaginea, sa reusiti cu privirea voastra interioara sa dati “zoom” imagiii acestei pete albastre. Imaginea acesteia incepe sa se mareasca usor-usor, in nici un caz repede si observati ca acesta pata este un grup de sapte stele mari, stralucitoare si albastre. Este clusterul de stele al Pleiadelor.

Sunt unele dintre cele mai frumoase stele de pe cer. Observati aceste sapte stele si bucurati-va de minunata lor culoare si de aura lor albastra si luminoasa. Aceste stele sunt sediul energetic al principalilor sapte maestri ascendenti. Sunt un centru energetic universal, un loc de o beneficitate incomensurabil de mare, un loc puternic si frumos de unde va veti alimenta, cu totii, cu cele mai benefice energii pentru fiecare.
Pe masura ce priviti aceste sapte stele deveniti in continuare din ce in ce mai relaxati si mai receptivi, simtiti cum toate structurile voastre, atat fizice, cat si energetice sunt infuzate de energii benefice care provin dinspre aceste stele. Va simtiti minunat.
Mariti din nou mental imaginea pana ce va focalizati pe una din aceste stele. Puteti sa o vizualizati ca pe un glob mare si albastru, cel mai curat si cel mai frumos albastru pe care l-ati vazut vreodata. Fixati-va privirea interioara pe aceasta stea si invocati mental prezenta Maestrului El Morya.

Imagini pentru Maestrului El Morya

Puteti percepe instantaneu o prezenta benefica in jurul vostru. El Morya isi face simtita prezenta din toate directiile spatiului si timpului. Este peste tot si totusi il percepeti ca pe o prezenta certa si binefacatoare.
Fixandu-va toata atentia asupra prezentei Maestrului El Morya, realizati mental urmatoarea invocatie catre acesta:

“ Maestre El Morya, eu ( spuneti-va numele mental ) te vizitez in aceasta minunata ocazie a alinierii energiilor noastre ca sa te rog sa imi oferi darurile si binecuvantarile tale. Te rog sa imi oferi vointa, curaj, si incredere, valori al caror protector esti; te rog sa imi oferi protectie in lumea mea pamanteasca, si impreuna cu cel mai apropiat arhanghel al tau – Arhanghelul Mihail – te rog sa ma aperi de tot ceea ce nu este benefic pentru mine pe acest Pamant. Ofera-mi, de asemenea, orice alte binecuvantari crezi tu ca merit si necesit.

Asteptati cateva clipe in receptivitate maxima pentru a simiti cum primiti toate darurile si binecuvantarile Maestrului El Morya. Multumiti-i maestrului, si apoi mutati-va privirea interioara pe o alta stea din Pleiade. Fixati aceasta stea cu privirea la fel cum ati facut si cu prima. Steaua este violeta si este cea care emite energii caracteristice Maestrului St. Germaine.

Imagini pentru St. Germaine.

Simtiti in jurul vostru energia Maestrului St.Germaine. El este purtatorul flacarii argintiu – violete si al crucii violete a iertarii. Puteti in acest moment simti in jurul vostru vortexurile de energie violeta ale maestrului care va inconjoara. Fixandu-va toata atentia asupra maestrului St.Germaine, realizati mental urmatoarea invocatie catre acesta:

 ,,Maestre St.Germaine, eu (spuneti-va numele mental) te vizitez in aceasta minunata ocazie a alinierii energiilor noastre ca sa te rog sa imi oferi darurile si binecuvantarile tale. Te rog sa imi oferi bunatatea, compasiunea si capacitatea de iertare de care am atata nevoie. Te rog sa ma ajuti sa ma iert pe mine insumi si sa ii iert pe toti cei care mi-au gresit vreodata in aceasta existenta sau in oricare alta. Te rog sa imi protejezi sufletul de orice fel de agresiune pe care as putea sa o am. Ofera-mi, dragule maestru toate binecuvantarile si darurile tale celeste.”

Asteptati cateva clipe in receptivitate maxima pentru a simti cum primiti toate darurile si binecuvantarile Maestrului St.Germaine. Multumiti-i maestrului si apoi mutati-va privirea interioara pe o alta stea din Pleiade. Fixati aceasta stea cu privirea interioara la fel cum ati facut si mai inainte. Este o stea galbena albastruie si este centrul energetic al Maestrului ascendant Serapis Bey.

Imagini pentru Serapis Bey

Simtiti prezenta maiestoasa a acestui maestru peste tot in jurul vostru. Este o prezenta puternica, hotarata, dar in acelasi timp blanda si protectoare. Fixandu-va toata atentia asupra energiilor Maestrului Serapis Bey, realizati mental urmatoarea invocatie catre acesta:

    ,,Maestre Serapis Bey, eu ( spuneti-va mental numele ) te vizitez in aceasta minunata ocazie a alinierii energiilor noastre ca sa te rog sa imi oferi darurile si binecuvantarile tale. Te rog sa imi oferi stapanirea de sine, puterea de decizie corecta si discernamantul fata de orice si de oricine de pe acest Pamant, care imi este casa si mama. Ofera-mi, te rog, creativitate si success, ofera-mi capacitatea sa zambesc, sa rad si sa ma bucur, ofera-mi orice dar pe care consideri ca il merit si binecuvanteaza-ma cu energia ta”.

Asteptati cateva clipe in receptivitate maxima pentru a simti cum primiti toate darurile si binecuvantarile Maestrulu Serapis Bey. Multumiti-i maestrului si apoi mutati-va privirea interioara pe o alta stea din Pleiade. Fixati aceasta stea cu privirea interioara, la fel cum ati facut si mai inainte. Este o stea de un albastru-argintiu si reprezinta centrul energetic al Marelui Maestru Hilarionpastratorul adevarurilor universale si protectorul celor drepti. Simtiti energia inaltatoare a maestrului Hilarion peste tot in jurul vostru. Va infuzati fiecare celula cu aceasta energie benefica puternica. Fixandu-va toata atentia asupra energiilor Maestrul Hilarion.

Imagini pentru Maestrul Hilarion

Realizati mental urmatoarea invocatie catre acesta:

,,Maestre Hilarion, eu ( spuneti-va mental numele ) te vizitez in aceasta minunata ocazie a alinierii energiilor noastre ca sa te rog sa imi oferi darurile si binecuvantarile tale. Te rog sa imi oferi accesul la adevar, sa ma ajuti sa patrund prin valul cenusiu al minciunii si al indoielii si sa ating mereu adevarul in orice situatie de viata. Te rog, de asemenea, sa il trimiti in ajutorul meu pe prietenul tau – Arhanghelul Raphael – vindecatorul trupurilor, mintilor si sufletelor pentru a ma vindeca si pe mine din toate punctele de vedere. Ofera-mi, te rog toate darurile de care crezi ca am nevoie si binecuvanteaza-ma”.

Asteptati cateva clipe in receptivitate maxima pentru a simti cum primiti toate darurile si binecuvantarile Maestrulu Hilarion. Multumiti-i maestrului si apoi mutati-va privirea interioara pe o alta stea din Pleiade. Fixati aceasta stea cu privirea interioara, la fel cum ati facut si mai inainte. Este o stea de o frumusete extraordinara, de culoarea smaraldului, verde cu irizatii albastre si deindata ce va fixati atentia asupra ei simtiti o energie extraordinar de puternica ce va curata intreaga fiinta spirituala. Este steaua – centru energetic a Maestrul Ascendent Kuthumi guvernatorul iubirii divine, intelepciunii si intelegerii. Permiteti energiei acesteia vindecatoare sa va inconjoare din toate directiile si fixati-va toata atentia asupra energiilor Maestrului Kuthumi.

Imagini pentru Maestrului Kuthumi.

Realizati mental urmatoarea invocatie catre acesta:

,,Maestre Kuthumi, eu (spuneti-va mental numele) te vizitez in aceasta minunata ocazie a alinierii energiilor noastre ca sa te rog sa imi oferi darurile si binecuvantarile tale. Te rog sa imi umpli inima si sufletul de iubirea divina, de adevar si intelepciune. Ajuta-ma sa impartasesc iubire peste tot in jurul meu si sa fiu iubit. Inconjoara-ma de iubire si intelepciune si fa ca din mainile mele sa tasneasca lumina si iubire divina. Ofera-mi si orice alte daruri crezi ca merit si necesit eu acum si binecuvanteaza-ma cu pecetea adevarului si intelepciunii lui Dumnezeu“.

Asteptati cateva clipe in receptivitate maxima pentru a simti cum primiti toate darurile si binecuvantarile Maestrului Kuthumi. Multumiti-i maestrului si apoi mutati-va privirea interioara pe o alta stea din Pleiade. Fixati aceasta stea cu privirea interioara la fel cum ati facut si mai inainte. Este o stea azurie ca cerul de primavara, o stea luminoasa si frumoasa care va umple de un sentiment profund de bucurie si recunostiinta. Este centru energetic al Arhanghelului Metatron – “cancelarul Raiului” – sfatuitor divin si aducator al gratiei divine.

Imagini pentru metatron

Fixati-va toata atentia asupra acestei energii minunate a lui Metatron si realizati mental urmatoarea invocatie:

 ,,Sfinte Arhanghele Metatron – Maestru Ascendent si purtator al cunoasterii divine, eu (spuneti-va numele mental) te vizitez in aceasta minunata ocazie a alinierii energiilor noastre ca sa te rog sa imi oferi darurile si binecuvantarile tale. Asterne pe drumul vietii mele bucurie, fericire si implinire. Fa-ma sa ma bucur in sanatate si implinire de fiecare clipa a existentei mele cu trup sau fara trup. Ajuta-ma sa constientizez la maxim prezenta lui Dumnezeu in viata mea in cele mai benefice moduri. Binecuvanteaza-ma sfinte Arhanghele cu toate darurile tale acum”!

Asteptati cateva clipe in receptivitate maxima pentru a simti cum primiti toate darurile si binecuvantarile Maestrului Metatron. Multumiti-i maestrului si apoi mutati-va privirea interioara pe o alta stea din Pleiade. Fixati aceasta stea cu privirea interioara la fel cum ati facut si mai inainte. Este o stea mare si absolut alba. Este de un alb stralucitor, benefic si energizant. Este centrul energetic al Maestrului Melchisedek – este sfera de protectie, actiune si lumina a lui Melchisedek.

Imagini pentru Melchisedec.

Simtiti cum energia Maestrului si a stelei va cuprinde in totalitate si va vindeca pe toate planurile. Fixati-va atentia si concentrarea in totalitate asupra acestei energii si realizati mental urmatoare invocatie:

 ,,Maestre Ascendent Melchisedek, eu (spuneti-va mental numele ) te vizitez in aceasta minunata ocazie a alinierii energiilor noastre ca sa te rog sa imi oferi darurile si binecuvantarile tale. Ofera-mi, te rog, curatenie trupeasca, mentala si sufleteasca si curata-ma cu sfera ta de lumina binefacatoare. Da-mi lumina, iubire si cunoastere; ofera-mi protectie si putere; mangaie-ma cu aripile tale de lumina si binecuvanteaza-ma cu energia ta”!

Asteptati cateva clipe in receptivitate maxima pentru a simti cum primiti toate darurile si binecuvantarile Maestrului Melchisedek. Multumiti-i maestrului si apoi mutati-va privirea interioara pe tot complexul stelar al Pleiadelor. Observati cum toate cele sapte stele sunt inconjurate de o aura perfect rotunda, de un alb stralucitor

Imagini pentru aura Pleiades

 Este coroana Marii Fratii Albe a Luminii din care toti acesti Maestrii Ascendenti si altii ca ei fac parte. Rugati-i mental pe toti Maestrii Ascendenti sa va ofere aceasta coroana alba, astfel ca sa deveniti si voi membri ai Marii Fratii Albe Universale a Luminii. Observati cum din haloul stralucitor al Pleiadelor se desprinde o raza de lumina care vine catre voi purtand cu ea toate binecuvantarile Maestrilor ascendenti. Din aceasta raza se formeaza o coroana stralucitoare, alba, pura, curata si benefica ce vi se plaseaza pe cap. Aceasta este un semn al apartenentei la Fratia de Lumina a Pleiadelor. Va ofera protectie si lumina. Multumiti Marii Fratii Albe Universale a Luminii, multumiti tuturor Maestrilor Ascendenti si multumiti Divinitatii pentru aceasta ocazie minunata.
Simtiti cateva clipe toate darurile si binecuvantarile cumulate si apoi incepeti sa reveniti cu privirea interioara inapoi prin Soare, catre Pamant si mai apoi catre voi insiva. Respirati de cateva ori adanc, devenind din ce in ce mai constienti de lumea inconjuratoare si de frumusetea ei, iar atunci cand sunteti pregatiti deschideti cu un zambet usor ochii.
(Risvan Vlad Rusu)